Bestuur [Mail]
Candide van Zeijl
Artuur Maes
Bestuurslid Algemene Zaken
Het algemeen bestuurslid is ondersteunend aan de voorzitter mede eindverantwoordelijk voor het totale beleid. Het doel van de functie is het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde onderdelen van MHC (Communicatie, (Web-)redactie en Evenementen) . Het algemeen bestuurslid vervangt de voorzitter bij afwezigheid. Daarnaast vertegenwoordigt het algemeen bestuurslid samen met de voorzitter de maatschappelijke belangen en rol van de vereniging in de gemeenschap waarbinnen de vereniging actief is. Plaats in de vereniging Is lid van het dagelijkse bestuur van MHC.