1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
15:30 Thuis MB3 HV Meerssen MB2

zondag 27 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Thuis Veteranen A Oss H35A
13:00 Thuis Heren 2 HC Oranje Rood Oranje-Rood H4
Algemeen
20-9

Sportief & Respectvol: Maak teamafspraken!

Nieuws afbeelding


Iedereen wil een mooi hockey seizoen: Wat kan je hiervoor doen?
 
In de nieuwe S&R (sportief en respectvol) KNHB-campagne worden concrete handvatten, voorbeelden, tips en inspiratiefilmpjes gegeven die laten zien hoe je op een positieve en opbouwende manier kunt werken aan teamspirit en clubsfeer.
 
Dit begint met he...

Arbitrage
5-9

Scheidsrechtersfluitjes

Nieuws afbeelding

In het kader van de Covid-19- maatregelen kunnen alle clubscheidsrechters die de komende periode hun wedstrijden op de zaterdagen en zondagen fluiten op de dag van hun fluitbeurt in het clubhuis een schoon fluitje ophalen. Deze hoeven niet na de wedstrijd te worden ingeleverd. 
Deze fluitjes worden eenmalig gratis verstrekt.  
De Arbitragecomm...

Algemeen
28-8

MHC covid-protocol augustus 2020

Nieuws afbeelding

Bijgaand (in de bijlage) het Covid-19 protocol van onze vereniging met de titel 'Gebruik gezond verstand'.
We vertrouwen er op dat eenieder dit protocol zal navolgen. Laten we er samen een mooi seizoen van maken!

Het Bestuur ...

Algemeen
26-8

Update COVID-19 CLUBHUIS MHC

Nieuws afbeelding
Beste leden,


Voor sommigen beginnen komende zaterdag al de eerste competitiewedstrijden, voor anderen de week erna. Wij wensen alle teams heel veel speelplezier en succes. Het wordt in elk geval een bijzonder begin van het seizoen waarbij het coronavirus ons helaas dwingt om maatregelen te treffen die we liever niet zouden treffen.

Recent he...

Senioren
21-9

Dames 1 en Heren 1 in de pers

Nieuws afbeelding De Limburger 21 september 2020

Wedstrijden Dames 1 en Heren 1 zondag 20 september
De Maastrichtse vrouwen pakten in en tegen Berkel-Enschot hun eerste punten in 1C, met een 3-4 overwinning. Fleur Kessels (2x), Amy Candel en Femke Slijpen scoorden voor Maastricht.
De Maastrichtse mannen bleven, eveneens in 1C, op drie punten staan door een 4-3 n...

Arbitrage
16-9

Voor de spelbegeleiders van wedstri

Nieuws afbeelding

Wij hebben (weer met dank aan SCHC) ook een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg voor de 3-, 6- en achttallen. 
In dit boekje kun je  alles vinden dat je moet weten als je een wedstrijd van de Jongste Jeugd moet fluiten als spelbegeleider. 

De Arbitragecommissie ...

Arbitrage
15-9

Twee nieuwe bondsscheidsrechters!

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag hebben onze scheidsrechters Jules Sondeijker en Joep Velraeds hun Bondsscheidsrechters-bevoegdheid behaald.
Een halfjaartje later dan gepland (vanwege Covid-19) mogen ze nu beiden officieel in het hele land aangewezen bondswedstrijden gaan fluiten! Verder zullen zij nog regelmatig clubwedstrijden fluiten.
Ook zullen we JULES en JOEP no...

Arbitrage
11-9

Enthousiaste scheidsen gezocht voor

Nieuws afbeelding Ben je een Club Scheidsrechter en vind je fluiten leuk? Dan hebben wij een speciaal programma waarbij je bij MHC wedstrijden fluit en met begeleiding van een eigen leercoach nog beter kunt worden! Daarmee word je ClubScheidsrechter-Plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten.
Wij zijn op zoek naar nieuwe deelnemers aan ons doorlopend CS+ programma. Onder goede begel...

Arbitrage
3-9

Voor alle clubscheidsen van MHC - s

Nieuws afbeelding

Wij hebben (met dank aan SCHC) een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg van alles wat je moet weten voor als je moet fluiten.  Als je deze regels kent en  tevens de tips en adviezen uit "Goed fluiten in een notendop" (zie link) ter harte neemt ben je goed voorbereid om een veldwedstrijd te fluiten van een van de elftallen.
...