1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaalhockey
13-11

Trainingsschema zaal november 2019

Nieuws afbeelding Zie bijgevoegd het zaalhockey trainingsschema voor de maand november. In de loop van volgende week volgt het schema voor de maanden december, januari en februari, omdat we daarvoor afhankelijk zijn van publicatie van het wedstrijdschema vanuit de KNHB.
Voor vragen en opmerking over het trainingsschema: [email protected]
Namens de TC,
...

Zaalhockey
14-11

Zaalriempjes afhalen

Nieuws afbeelding Zoals jullie weten starten de zaalhockeytrainingen op komende zondag, 17 november. In de zaal dienen de keepers zaalriempjes te gebruiken voor hun uitrusting, om het risico op blessures bij spelers te verkleinen en beschadigingen aan de sportvloeren te voorkomen.
MHC stelt deze riempjes aan de teams ter beschikking. Vanaf zaterdag 16 november kunnen deze riempjes worden afgehaald T...

Zaalhockey
12-11

Zaalhockey seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding  
Het zaalhockeyseizoen 2019-2020 gaat op zondag 17 november van start
 
Vanaf komende zondag 17 november starten wij met de zaalhockeytrainingen. Er is dus een tijdelijke overlap met de veldcompetitie en -trainingen. In de komende dagen wordt het trainingsschema voor de maand november op de site geplaatst.
De competitieplanning zal op diezelfde...