Algemeen November

Wedstrijden gaan door!

Nu het weer lijkt om te slaan, wordt aan teammanagers, coaches, trainers en commissies gevraagd of de wedstrijden doorgaan.
Dit is niet nodig en ook niet zinvol. Het uitgangspunt is dat de wedstrijden doorgaan. Tot vrijdagmiddag 16:00 zal geen enkele club of de KNHB een besluit over het doorgaan van wedstrijden nemen.
Als er wedstrijden afgelast worden, gebeurt dit door het wedstrijdsecretariaat van de betreffende club. Je hoort het direct via e-mail en/of sms zodra een afgelasting officieel bekend is.