1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Arbitrage April
20

Aankondiging ClubScheidsrechter Examen 25 mei 2022

Nieuws afbeelding


Beste leden,

In het MHC-arbitrageplan is opgenomen dat ieder lid vanaf 1ste jaar B-leeftijd verplicht is om de opleiding clubscheidsrechter te doorlopen en het (CS) examen te doen. Voor spelers in prestatieve teams geldt dit zelfs vanaf de C Jeugd (MC1/JC1) omdat regelkennis hier al een belangrijke rol speelt.


De opleiding en het examen is ondergebracht in een Elektronische Leer Omgeving (ELO) van de KNHB die je in je eigen tempo vanuit thuis (online) kunt doorlopen. MHC faciliteert daarnaast in aanloop naar het examen een verplichte praktische instructie (avond) op de club voor alle examenkandidaten. Ervaren bondsscheidsrechters zullen tijdens deze avond uitleg over de regels geven aan de hand van praktische voorbeelden en er is uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen.  

Ieder lid dat voldoet aan de gestelde voorwaarden en nog niet in bezit is van CS kaart krijgt komende week een inlogcode voor de KNHB Elektronische Leeromgeving (ELO).

Gezien het beperkt aantal kandidaten zal er voorlopig geen CS instructie-avond worden gehouden.

Het (Digitaal) CS examen zal plaatsvinden op 25 mei 2022 van 19:00 tot 20:00 uur. De link naar het CS examen krijg je een aantal dagen voor het examen toegezonden. Op verzoek kan het examen ook in het Engels worden afgenomen. 


Ook voor ouders/vrijwilligers die interesse hebben in het volgen van de CS-opleiding en minimaal 1 of 2 keer per seizoen een wedstrijd willen fluiten is het mogelijk zich kosteloos aan te melden via [email protected]

Volgende week zullen de uitnodigingen voor de CS-cursus verzonden worden door de KNHB. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we naar de bijlage. 

De Arbitragecommissie

Bijlage