Algemeen September

Spreekuur bestuur

Spreekuur van het bestuur MHC.

Met de start van het nieuwe hockeyseizoen is alles rondom trainingen en wedstrijden weer op gang gekomen. Met inspanning van velen.

Toch blijven er nog vragen en onduidelijkheden bestaan die via het gesprek, de mail of apps binnenkomen. De verschillende commissies en/of bestuur proberen dat ook zo snel mogelijk en afdoende te beantwoorden dan wel op te lossen.

Het bestuur wil daar graag nog meer ruimte voor geven en start vanaf maandag 4 oktober weer met het spreekuur, te houden op elke eerste maandag van de maand van 19.00-20.00 uur in het clubhuis. De volgende data zijn dus 1 november en 6 december.

Dit sluit mooi aan bij het bestuursoverleg op dezelfde avonden van 20.00-22.00 uur.

Groet,

het Bestuur