Sponsor worden?

De Maastrichtse Hockey Club (MHC) is met bijna 1.000 spelende leden de grootste hockeyclub in Limburg en de grootste sportvereniging van Maastricht. Elk weekend bezoeken veel mensen onze hockeyclub om te komen hockeyen of om te komen kijken naar een wedstrijd. Sponsoring van MHC geeft u dan ook een brede doelgroep om uw naam, product of dienst bekend te maken. Door uw bijdrage kunnen we samen sterker worden! Uw sponsoring aan MHC biedt u verschillende adverteermogelijkheden, zoals vermelding van uw naam in het clubhuis, langs het veld, kledingsponsoring en bedrijfseigen reclamevideo’s in ons clubhuis.

MHC biedt haar sponsoren de volgende adverteermogelijkheden:

01 BORD in clubhuis
Naamsvermelding (met logo) op de sponsorbord in ons clubhuis
02 BORD langs veld
1 reclamebord langs het veld
03 MHC WEBSITE logo
04 MHC WEBSITE acties
Vermelding van uw logo in de logobalk op de MHC website met doorklikmogelijkheid naar bedrijfsinformatie en acties in ons sponsorportaal
05 MHC WEBSITE banner
Vermelding van uw logo in de banner op de MHC website met doorklikmogelijkheid naar uw bedrijfswebsite
06 NARROWCASTING
Zelf bedrijfseigen reclamevideo’s en/of advertenties plaatsen op het TV-scherm in het clubhuis
07 APP
Vermelding van uw bedrijfsnaam in de MHC APP met doorklikmogelijkheid naar uw bedrijfswebsite of eigen tekst
08  Kleding
mogelijkheid om bedrijfsnaam & logo te vermelden op officiële club (team)-kleding

Als sponsor kunt u kiezen uit de volgende pakketten:

CLUB VAN 100 (op individuele titel)
De Club van 100 is de sponsormogelijkheid voor particulieren die de club een warm hart toe dragen. U wordt donateur van MHC en sponsort jaarlijks voor onbepaalde tijd een bedrag van €25,- via een automatische incasso.

MHC biedt de club van 100 het volgende:
  1. eeuwige roem
  2. naamsvermelding in het clubhuis
  3. jaarlijkse borrel

KLEDING SPONSOR
Voor bedrijven en of particulieren die een of meerdere teams willen ondersteunen.

U hoeft enkel en alleen het officiële clubsweatshirt, voorzien van het officiële MHC clublogo, aan te kopen bij de officiële MHC leverancier. Een verdere financiële bijdrage is niet verplicht; wel wordt de sponsorcommissie van MHC graag in kennis gesteld van uw voornemen.

BRONS SPONSOR
Kosten: € 500,- ex BTW per jaar

MHC biedt de brons sponsor het volgende:
  1. uitnodiging voor 2 (sponsor-)evenementen per jaar
  2. MHC WEBSITE logo
  3. Bord in clubhuis

ZILVER SPONSOR
Kosten: € 1.000,- ex BTW per jaar.

MHC biedt de zilver sponsor het volgende:
  1. BRONS pakket aangevuld met:
  2. MHC WEBSITE Actie
  3. BORD langs veld of MHC WEBSITE Banner

GOUD SPONSOR
Kosten: € 1.750,- EX BTW per jaar

MHC biedt de goud sponsor het volgende:
  1. ZILVER pakket aangevuld met:
  2. NARROWCASTING
  3. APP

PLATINUM SPONSOR
Kosten: € 2.250,- per jaar

MHC biedt de goud sponsor het volgende:
  1. GOUD pakket aangevuld met:
  2. BORD langs veld en MHC WEBSITE Banner

HOOFD SPONSOR
In overleg met de sponsorcommissie van MHC te bepalen.

Contactpersonen
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met: