1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 2_header_mhc_jo16_1__strafcorner_2114x560.jpg.jpg header.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg Header_MHC_jeugd_startwedstrijd.jpg Header_MHC_JO16_1_Klaar_Voor_Wedstrijd_2114x560.jpg Header_MHC_JO16_1_Uitlopen_Strafcorner_2114x560.jpg

Tournooiuitnodigingen

Hier stonden de uitnodigingen voor tournooien die wij als MHC rechtstreeks ontvangen. We hebben dit vervangen door een WhatsApp-groep waarin we de uitnodigingen delen. De link hiervoor heeft de teammanager en de activiteitenouder van jouw team per e-mail ontvangen.

Wil jij ook deelnemen aan deze groep? Stuur dan even een mail naar de jeugdcommissie. Daar zitten de beheerders van deze groep.

Verder kun je in de MHC-app ook nog tournooien vinden. Deze worden aangemeld via hockey.nl en zijn dus andere tournooien dan in de WhatsApp-groep. 

In alle gevallen regel je zelf als team je tournooi. Je bent dus vrij in de keuze welk tournooi je naartoe gaat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je juist een tournooi aanmelden bij MHC? Zorg dan voor een makkelijk deelbaar plaatje of document. Ook dat kun je sturen naar de Jeugdcommissie. Die gegevens staan hier: https://maastrichtsehockeyclub.nl/site/default.asp?option=850&menu=1