1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Algemeen Oktober
6

Herfstvakantie 2021: wel of geen training en wedstrijd?

Nieuws afbeelding


De herfstvakantie in de regio Zuid is van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober. Wat betekent dat voor jouw trainingen? Kijk goed in het trainingsoverzicht voor jeugd en senioren:


JONGSTE JEUGD
Géén training in de herfstvakantie.
LET OP: J6E1, M6E2, M6E3, J8E1 en J8E2: De training op vrijdag 22 oktober gaat wel door!


ELFTALLEN
Voor de prestatieve- en breedte-elftallen zijn er in principe geen trainingen. Echter, als er trainers zijn die door willen trainen en er zijn voldoende kinderen aanwezig (tenminste 8), dan is dat natuurlijk erg leuk. Vooral doen! Geef dit dan uiterlijk vrijdag 15 oktober aan ons door op [email protected] zodat we een veld kunnen reserveren.  


KEEPERS
Géén training in de herfstvakantie.


SENIOREN
De trainingen gaan door volgens het reguliere schema.


HOCKEYKAMP
Op 28 en 29 oktober houdt de MB Hockeyschool een 2-daagse hockeykamp bij MHC. Er wordt dan in kleine groepjes fanatiek getraind onder begeleiding van super-enthousiaste trainers. Een betere invulling van jouw herfstvakantie kunnen we niet bedenken. Geef je op via de site van de MB Hockeyschool.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws