Jeugd November
23

Wedstrijdverslag JD2 tegen koploper Sjinborn

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag mochten de stoere mannen van JD2 aantreden tegen de koploper, Sjinborn D1. Gehavend als ze zijn door opzeggingen, zieken en geblesseerden trotseerden 11 kerels de kou en de 15 man sterke tegenstander op veld voor wat een episch gevecht bleek. Al in de vroege minuten van de wedstrijd viel het eerste en enige slachtoffer; een blok van Merijn op de bal was zo duidelijk dat de bal het leven liet...

De wedstrijd zelf kende twee fases. Sjinborn kwam in de eerste helft op 2-0 door een foutje in de dekking en een prachtig achot in de kruising. Na de rust kwam de teamgeest samen met strijdlust en werd om verder iedere bal geknokt, iets dat de jongens van Sjinborn blijkbaar niet hadden verwacht. Met een prachtig doelpunt van Sjoerd na mooi passwerk over drie schijven daarvoor leek de druk op hen te groeien; zou een stuntje kunnen?

Helaas! In de tweede fase van de wedstrijd, halverwege de tweede helft, bleek het verschil. De continue wissels hielden Sjinborn fris waar de mannen van de JD2 op enig moment gewoon 'op' waren. Hoewel de eindstand 5-1 werd, voelde het toch als een gelijkspel! Klasse geknokt door de mannen. Zaterdag een nieuwe kans, we nemen een extra bal mee...