banner-heren1-2015-2016.jpg heade-2.jpg header-3.jpg header.jpg MHC_Actie_Anne_Header.jpg MHC_Actie_Charlotte_Header.jpg MHC_Actie_Sofie_Header.jpg
Senioren
16-3

Schema bardiensten senioren

Nieuws afbeelding Beste Senioren,

hierbij zoals beloofd het Bardienstrooster voor de zondagen!


Afgelopen zondag hebben de diverse teams al vol enthousiasme de bar bedient, aan jullie om ook de komende weken de zondagen op te fleuren ;).
Per dienst verwachten wij 3 personen waarvan 2 x barhulp en 1 x keuken , de teams mogen zelf uitvechten wie de gelukkigen zijn.
...

Algemeen
12-3

FOTOWEDSTRIJD MHC

Nieuws afbeelding FOTOWEDSTRIJD MHC!
Beste leden,
Het lenteseizoen is begonnen.  De nieuwe website is al enige tijd online. In deze combinatie organiseert de webredactie een fotowedstrijd! De mooiste foto's komen in de banner van de website van MHC.
Wat is de bedoeling?
Stuur je mooiste, creati...

Algemeen
4-5

MHC Dames 1 in de lift

Nieuws afbeelding Met nog 4 wedstrijden te gaan en een welverdiende vakantie in het vooruitzicht kunnen de speelsters van Dames 1 terugkijken op een prima resultaat in de tweede seizoenshelft.
Het huidige Dames 1 team is in september 2015 gestart na een intensieve selectieperiode met 18 competitie speelsters waarvan 3 meiden van 17 jaar en een belofte van 16 jaar. De 17 jarige zijn inmiddels 18 jaa...

Algemeen
30-4

MHC Jongens C1 Kampioen Sub-Top !

Nieuws afbeelding Aan de opmars van de Jongens C1 lijkt geen einde te komen. Na de succesvolle kwalificatie voor de finale van de KNHB C-Talenten Cup hebben ze, met nog 3 competitiewedstrijden te gaan, 10 punten voorsprong op de nummer 2 genomen en zijn ze nu al kampioen in de Sub-Top klasse.
Uiteraard willen de jongens ook de 9 resterende competitiepunten binnen halen en hiermee promotie naar de Top-klasse, ...

Jongste Jeugd
27-4

Benjamin-instuif jongens

Nieuws afbeelding Ben jij een stoere jongen die al op hockey zit en wil je dit samen met je vriendjes doen? Of wil je hockey eens uitproberen?
Dat kan tijdens onze benjamin-instuif voor jongens!
Kom naar de instuif of neem minimaal 1 vriendje mee en we maken er een feest van.
Wat: benjamin instuif
Wie: jongens ...

Algemeen
18-4

Planning April/ Mei

Nieuws afbeelding Planning april/mei     Zaterdag 23-4 Jeugd competitiedag nummer 7.     Zondag 24-4 Senioren competitiedag.     Maandag 25-4 t/m vrijdag 29-4 is geen training voor JJ en Breedte. Wél voor Prestatief en Senioren. Zie daarvoor schema op de MHC-site.     Woensdag 27-4 Koningsdag = club dicht.     Z...

H1

H1 - HC Eindhoven
Datum: zondag 22-5 Spelen: 14:45

D1

D1 - MHC Des
Datum: zondag 22-5 Spelen: 12:45

Hoofdsponsor

Zoeken

Verslagen

Nog geen verslagen.

Vandaag jarig

Max Maywald