1_banner_1.jpg 2_banner.jpg banner-heren1-2015-2016.jpg heade-2.jpg header-3.jpg header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaalhockey
18-2

Mededeling van KNHB Zuid-Nederland

Nieuws afbeelding
Dit seizoen hebben we helaas wegens weersomstandigheden te maken gehad met een afgelasting op 7 januari. We merken dat het opnieuw plannen van een wedstrijdblok lastiger is dan een losse wedstrijd, zoals we de afgelopen seizoenen konden plannen.  Een flink aantal wedstrijden is gelukkig toch op een later tijdstip gespeeld. Maar het was helaas niet mogelijk om álle wedstrijden ...

Arbitrage
13-2

Oproep van de voorzitter: Scheidsrechterskaarten gezocht!

Nieuws afbeelding

Beste A- en B jeugd! En aan alle senioren, geïnteresseerde ouders, et cetera!
 
FLUITEN!
Als mede coach van JD2 heb ik vandaag (12-2-2017) mogen ervaren hoe geweldig het is om te zien dat er wederom 4 van jullie waren opgestaan en op de fiets zijn gestapt om een uur lang een wedstrijd te begeleiden. En hoe geweldig is er geflo...

Jeugd
30-1

Trainingsschema jeugd prestatief februari 2017

Let op: we hebben maar 2 velden tot eind februari. Daarnaast zijn afspraken met de Gemeente gemaakt over hun aanwezigheid in februari. Daardoor kan het voorkomen dat je team niet op de vaste tijd/dag staat ingedeeld maar dat we hier en daar moesten schuiven.
Vanaf 20-2 zullen jeugd breedte en jongste jeugd starten met trainen. Dat zal gedurende 1 week 1x zijn. Daarna is er carnavalsv...

Senioren
30-1

Trainingsschema senioren februari 2017

Let op: we hebben maar 2 velden tot eind februari. Daarnaast zijn afspraken met de Gemeente gemaakt over hun aanwezigheid in februari. Daardoor kan het voorkomen dat je team niet op de vaste tijd/dag staat ingedeeld maar dat we hier en daar moesten schuiven.
De competitie start in het weekend van 11-3.
Hou de site goed in de gaten, wij zullen ervoor zorgen dat alle traini...

Arbitrage
30-1

Uitnodiging Masterclass Scheidsrechters

Scheidsrechters Zuid-Limburgse hockeyclubs,
 
Ben je in opleiding voor CS+, al benoemd of vind je fluiten heel leuk? Dan hier je kans om meer te leren van Coen van Bunge!!
Coen is internationaal scheidsrechter en heeft op de Olympische Spelen in Brazilië gefloten, als iemand weet hoe je lekker kan fluiten is hij het wel.
Een unieke Masterclass wordt j...

Senioren
20-1

Halfjaarverslag MHC H1 seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding Geacht Auditorium,
Daar zijn we weer!
Na een half jaar afwezigheid vanwege de tijdrovendheid van mijn verslagen kon ik u uiteraard een halfjaarverslag niet onthouden. Gaat u er dus maar eens goed voor zitten, pak een kop koffie of een flinke borrel, mochten uw goede voornemens nog steeds in leven zijn is een glas water en een karig bakje nootjes ook goed.
 Allereerst wil i...

Zaalhockey
13-2

JD1 zaalkampioen

Nieuws afbeelding
JD1 was al kampioen op het veld in de subtop en nu zijn ze ook kampioen in de zaal in de subtop. Een bijzonder knappe prestatie. Een Superteam met 2 topcoaches Roald en Hans. Proficiat. ...

Zaalhockey
13-2

MC2 zaalkampioen

Nieuws afbeelding

Met nog drie wedstrijden te spelen kon MC2 de titel al niet meer afgepakt worden en was de dubbel een feit. Onder luide en enthousiaste aanmoedigingen van het publiek werd in sporthal De Heeg twee keer gewonnen met mooi zaalhockey.
Na het kampioenschap op het veld en een zilveren medaille bij het NSK zaalhockeytoernooi voor 1 ste -klasse en sub-topklas...

Jeugd
13-2

MD1 update

Nieuws afbeelding Met nog 4 wedstrijden te gaan met in de zaal werkt MD1  goed aan de conditie met Hockey Fit.
Afgelopen weken waren we te gast bij mac Maastricht voor o.a. Jumping Fitness en Box Kick terwijl er ook nog Urban Bootcamps zijn gehouden in de stad.
Volg ons ook op www.facebook.com/MHCMD1 :-)
...

Algemeen
11-2

Trainingsschema week 8 JJ & J

Trainingsschema februari 2017 week 8 voor Jongste Jeugd en Jeugd (blad 1 en 2)


Let op: we hebben 2 velden. Hierdoor hebben we voor enkele teams moeten schuiven met tijd/trainingsdag. Carnavalsvrijdag 24 februari is alles gesloten. Het reguliere trainingsschema start 6 maart en komt tijdig op de site. Ook hierin kunnen tijden en dagen zijn veranderd.
Wij wensen jull...

Trimhockey
6-2

Vacature trainer trimhockey

Nieuws afbeelding Trainer gezocht voor het trimhockey op woensdag
 
Wij zijn per direct opzoek naar een trainer voor de trimhockeyers op woensdagavond van 20.45 uur tot 22.30 uur. 
 
Ben jij de persoon die plezier en energie haalt uit het bijbrengen van de hockeybeginselen aan een groep enthousiaste en leergierige volwassenen?
 
Neem dan contact op me...

Zaalhockey
28-11

Zaalwachtschema seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding  
Beste Zaalhockeyers,

Hierbij de eerste versie van het zaalwachtschema voor het komende zaalseizoen. We hebben dit jaar helaas geen aanmeldingen gehad van leerlingen die de zaalwacht wilden invullen als maatschappelijke stage. Dit betekent dus dat de deelnemende teams dit weer zelf moeten oppakken!

Omdat alle wedstrijden in zogenaamde blokken worden a...